Geef jouw mediationpraktijk een Kickstart!

Krijg jouw business up and running in 2 maanden met een stevig fundament.
JA, DIT WIL IK!

→ Unieke mix van persoonlijk & zakelijk inzicht → Toegang tot een bloeiende online community met mediators→ Online traject met persoonlijke begeleiding als optie

Jouw bijdrage is essentieel

We leven op dit moment in een wereld waarin er veel om ons heen gebeurt. Het aantal conflicten in gezinnen en bedrijven blijft groeien. En één ding is zeker; die conflicten lossen niet uit zichzelf op.

Steeds meer mensen gaan op zoek naar een manier om een conflict samen met de andere partij op te lossen, of op zijn minst een redelijke uitweg te vinden. Advocaten en rechters zijn hierbij allang niet meer de enige partij. Als mediator kun jij als onafhankelijke de spelers in een conflict nader tot elkaar brengen. Jouw rol als mediator is in deze tijd dus essentieel!

Niet alleen het aantal conflicten stijgt, maar er komen ook steeds meer mediators bij. Hoe steek jij je kop boven dat maaiveld uit? Waarom heeft de ene mediator handen te kort en heeft de andere slapeloze nachten omdat klanten ontbreken?

Enkel een website en een bord in de tuin zorgen niet voor een bloeiende praktijk. Daar is meer voor nodig. Je potentiële klanten moeten weten dat je er bent, maar ook wie je bent. Het moet zo klaar als een klontje zijn waar jouw expertise en passie liggen. Alleen op die manier kun jij de juiste doelgroep aantrekken. Zoveel mensen, zoveel wensen, nietwaar? Geen enkel conflict is hetzelfde, zo ook niet elke doelgroep.

En wat dacht je van een plan van aanpak voor de lange termijn? Het trekken en krijgen van klanten is nog geen garantie voor een stevig bedrijf in de toekomst. 


    Je fundament moet goed staan om blijvend successen te kunnen boeken    .

Mediators Club

Samen zorgen wij voor een stevig fundament

Wij zijn Rosa van den Bosch, creatiespiraal-trainer, loopbaan- en re-integratiecoach en Eveline Corbet, oprichter van de Mediators Club.

Rosa wil niets liever dan anderen helpen groeien en hen uit te nodigen zichzelf te laten zien. Zij werkt met een eigen mix van methodes en technieken om je te helpen ontdekken wat jou uniek en gelukkig maakt. Eveline wil met haar jarenlange ondernemerservaring en achtergrond als mediator anderen inspireren en verbinden om mediation stevig op de kaart te zetten. Nadat ze na 17 jaar haar eigen beauty onderneming vaarwel zei en zich ging richten op mediation, ontdekte ze dat zij het liefst als verbinder centraal staat en mediators wil helpen te leren, van elkaar en met elkaar.

Deze combinatie zorgt ervoor dat je kunt ontdekken wie jij bent als mediator en dit tegelijkertijd direct toe kan passen in je onderneming. Wij gunnen jou dat jij kunt schitteren als mediator in een bloeiende praktijk met klanten die ook echt bij jou passen.

Coachee Rosa
Niels
"De manier waarop Rosa me aan de hand heeft genomen, was onverwacht maar zeer effectief. Een breed palet aan methodes en gerichte gespreksonderwerpen zorgen voor een vertrouwd en fijn proces. De opdrachten die je meekrijgt, zorgen ervoor dat je pro actief werkt aan het behalen van je doelstellingen en reflecteert op je ontwikkeling. Met als uitgaanspunt voor verdere groei en rust. Want dit is pas het begin! "
Nikita, Coachee Rosa
Nikita
"Ik voelde mij snel op mijn gemak. Door middel van de kennis, toegepaste methodes en positiviteit bracht Rosa mij tot mooie inzichten. Deze inzichten hebben mij handvatten gegeven om op eigen voet verder te gaan en zo de gestelde doelen binnen mijn carrière te bereiken. Bedankt voor je oprechtheid en heerlijke humor! "Nikita
Kevin, Coachee Rosa
Kevin
"Echte vakspecialist op het gebied van coaching! Ik voelde mij erg op mijn gemak het hele traject, de trainingen waren goed opgebouwd, zodat je aan het einde van het traject een goed beeld van jezelf krijgt en weet waar je passie ligt. Je voelt je zekerder na het traject en kunt daardoor goed bepalen welke keuzes je in de toekomst wilt maken. Als je twijfelt en het niet zeker weet, zou ik dit zeker aanbevelen."

Ontdek hoe jij een stevig fundament legt om jouw mediation praktijk tot een succes te maken!

Persoonlijk inzicht

Aan de hand van de module Persoonlijk inzicht onderzoek je verschillende facetten van jezelf. Door te onderzoeken waar jij goed in bent, waar jij blij van wordt én dat in te zetten voor jouw groei, gaan jij en je bedrijf vanzelf schitteren.

Zakelijk inzicht

Jouw ideale doelgroep heeft problemen waarbij jij fantastisch kan bemiddelen. In deze module gaan we onderzoeken aan wie jij jouw diensten het liefste aanbiedt. Wat wil jij als mediator? En wat heeft de markt nodig?

Strategie

Jouw missie, visie en strategie leiden samen tot de formulering van een plan, een leidraad,  waarmee je concreet stappen kan gaan zetten om jouw ideale doelgroep te helpen met datgene waar jij in schittert.

Profileren

Je wilt laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt. Maar ook voor wie. Door na te denken over de manier waarop jij jezelf op de kaart gaat zetten, kun jij jouw praktijk op een unieke en creatieve manier aan de buitenwereld tonen.

Online marketing

Met online marketing ga je aan je ‘fanbase’ werken, zodat jouw volgers uiteindelijk jouw producten of diensten zullen afnemen. In deze module ga je nadenken over je marketingdoelen en hoe je je doelgroep wil bereiken online, zodat je gericht content kan inzetten om dat doel te behalen.

Offline marketing

Ook offline zal je als mediator je gezicht moeten laten zien. Maar waar kies je voor en wat past bij jou? Je gaat kijken wat je offline aan marketing kunt doen zodat het aanvullend is op je online activiteiten.

Time management

We willen een ideale klant, een ideaal salaris, maar ook efficiënt werken! In de module time management krijg je tips over hoe je je Daar is deze module voor. De agenda moet je slim en consequent inzetten.

Sales

Je moet als ondernemer spannende stappen maken. Hoe haal je eventuele twijfels weg en zorg je dat iemand gebruikmaakt van jouw diensten? In deze module geven we je inzicht in hoe je gedachtes invloed hebben op het uiteindelijke gevolg.

BONUS: Leer evalueren

Ontdek hoe jij ervoor kunt zorgen dat je je strategie blijft volgen, waar nodig aanpast en stappen blijft maken. In onze bonusmodule geven we je de handvatten om je succes ook uit te blijven bouwen.

Het is tijd voor die bloeiende praktijk vol met klanten!

• 8 Online modules

• Een geprint werkboek

• 1 op 1 begeleiding mogelijk

• BONUS: Leer evalueren

BONUS: Toegang tot de community met andere mediators

(met o.a. wekelijkse coachingcalls, diverse e-books en trainingen)

JA, DIT WIL IK!
                   

Veelgestelde vragen:

Heb ik persoonlijke begeleiding nodig om het traject goed af te ronden?

Je kan er voor kiezen het zelf te doen, maar het hoeft niet alleen te doen. Als coach motiveren we jou de verantwoordelijkheid te nemen om zelf de verandering te realiseren. We begeleiden en helpen je door het traject heen, wij weten hoe we je kunnen motiveren en inzet kunnen vergroten, de keus is aan jou.

Wanneer kan ik starten met de kickstart?

Direct, de online leeromgeving biedt een heldere structuur en geeft houvast tijdens het leerproces. In de leeromgeving vinden deelnemers opdrachten en oefeningen.

Wat kan ik verwachten van de persoonlijke coaching?

Via persoonlijke 1 op 1 coaching worden deelnemers (online) gecoacht. Wij kunnen voor jou een stok achter de deur zijn en houden een spiegel voor. We vergroten het zelfinzicht en zorgen ervoor dat nieuwe vaardigheden eigen worden gemaakt. Ook delen we praktische tips en trics die op dat moment voor jou van toepassing zijn in het traject. Wij zijn ervaren coaches en ondernemers en weten wat ervoor nodig is om talenten te ontwikkelen.

Hoeveel tijd kost de kickstart mij per week?

Je hebt gemiddeld 4 tot 6 uur per week nodig voor het coachtraject. Elke week volg je een module met bijbehorende filmpjes en opdrachten.

Ik heb al een paar jaar een mediationpraktijk, is dit traject wel iets voor mij?

Het hangt van de fase af waarin je zit. Soms blijven ondernemers lang in de startfase hangen, dat is de fase waarin je nog vooral bezig bent met de strategie en positionering. Soms tot wel 5 jaar. In het begin bruis je van creativiteit en energie. Waarna dit kan afnemen. Als dat zo is dan is dit traject ook voor jou. Ben je daar voorbij en wil je juist taken gaan uitbesteden omdat je het druk genoeg hebt, dan kom je in de expertfase. Daar is dit traject niet voor, overleg dan met ons voor de mogelijkheden.

Voor wie is de Kickstart Coaching geschikt?

Dit traject is voor jou als je net begonnen bent als mediator, of tegen het feit aan loopt dat je niet voldoende klanten hebt. Je krijgt van ons de tools om je business neer te zetten op een goed fundament en te boosten.

Hoe lang doe ik erover?

Je doet er minimaal 2 en maximaal 3 maanden over. Komt er iets onverwachts tussendoor, dan is het bespreekbaar om er langer over te doen.

Hoe krijg ik toegang tot de lessen?

Na afrekenen krijg je direct een mail met toegang tot de community en de online leeromgeving. Heb je al toegang tot de community, dan zal na betaling het slotje van het coachtraject af zijn en kun je direct starten.

Met wie heb ik een coachingcall als ik kies voor persoonlijke begeleiding?

Na een kort intake gesprek zullen we aan de hand van jouw skills en ervaringen bepalen wie de meest geschikte coach voor je is.

Hoe vindt de persoonlijke begeleiding plaats?

De datums en tijdstippen voor de persoonlijke begeleiding worden samen afgesproken. Er is een mogelijk om dit via een online meeting te doen. Op ons kantoor in Benningbroek is ook een optie.


Geef jouw mediationpraktijk de kickstart die het verdient!

Meld je nu aan en binnen 2 maanden ben jij up and running

JA, IK MELD MIJ AAN!

Overtuigd? Start nu!

BASIS

€ 997,- 

of 3 termijnen van € 350,-

  • 8 online modules
  • Werkboek
  • BONUS: leer evalueren
  • BONUS: toegang tot de communityVIP

€ 1650,-

(of 3 termijnen van € 575,-)

  • 1-op-1 begeleiding (strategiegesprek en 2 coachingcalls)
  • Ondersteuning via mail
  • 8 online modules
  • Werkboek
  • BONUS: leer evalueren
  • BONUS: toegang tot de community

Gratis Hulp!

In sommige situaties is het mogelijk om gratis ondersteuning te krijgen bij het starten als ondernemer. Graag bespreken we de mogelijkheden met je. Mail dan naar info@mediatorsclub.com geef aan wat je huidige arbeidssituatie is (vb. dreigend ontslag bij loondienst of starten vanuit een uitkering.


Gratis hulp bij het starten van een onderneming