Slim leren, maken wij online mogelijk!

Wij blijven ons ontwikkelen en nemen je daar graag in mee!

Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Deze E-learnings zijn een echte toevoeging voor jou als mediator en als ondernemer.

Wil je meer weten over het maken van een vaststellingsovereenkomst, klik dan op de E-learning hieronder. Régis Wijnands legt het graag aan je uit. Je ontvangt na betaling direct toegang tot de E-learning in de leeromgeving van de community.

Word een expert door onze Juridische E-Learnings!

De Mediators Club biedt verschillende E-learnings. Kom meer te weten op het gebied van mediation en ondernemen. Deze E-Learnings maken het mogelijk om extra diensten aan te bieden, die je anders uit handen zou (moeten) geven. 
Advocaat Régis Wijnands

Op het moment dat  je als mediator aan de slag gaat, is het belangrijk dat je weet waar je het over hebt. Een mediator hoeft geen jurist te zijn, maar het is goed om van de juridische kaders te weten. Wij bieden je daarom handige E-learnings aan, waar je veel baat bij hebt.

Régis Wijnands

Start direct!

VSO de BASIS

€ 39,-

1 termijn

VSO Arbeidsrecht (UWV PROOF)

€ 69,-

1 termijn

Leer Régis alvast kennen!

Advocaat, mediator en auteur Régis Wijnands leert jou, wat je als mediator op juridisch gebied moet weten. Laat zijn juridische kennis een waardevolle aanvulling voor je zijn.