Deze club gaat impact maken

Ons team

Eveline

Founder,
Community Leader & Mediator

Régis

Advocaat, Mediator & Auteur

Rosa

Business Coach

Hilde Kroon Jurist Mediator

Hilde

Trainer, Mediator & Jurist

Job van Halst, google ads, website analyse, Google & Ads specialist

Job

Google & ads specialist

Vormgeving, logo's visitekaartjes

Marie - José

Grafisch Designer

Onze diensten

Silver Member

Word Silver Member en krijg een vermelding op de website. Ook is het mogelijk om een kijkje in de community talk te krijgen. Je hebt dan de mogelijkheid om te sparren met andere mediators.

Gold Membership

Gold Member

Als Gold Member heb je toegang tot alle boards in de community, krijg je toegang tot de online meetings en heb je de mogelijkheid om zelf een onderwerp te starten. Ook krijg je korting op de E-Learnings en het Coachtraject.

Gratis E-Book

Krijg meer klanten!  Laat jouw kans niet liggen. Met deze 5 praktische tips kun je direct aan de slag.

Coachtraject

Starten als ondernemer is niet makkelijk, je moet beslissingen nemen en stappen zetten. In dit coachtraject gaan wij jou begeleiden bij deze stappen.

Vaststellingovereenkomst hoe maak je die, waar moet die aan voldoen?

Juridische E-Learnings

Juridische kennis doe je op bij de E-Learnings van Régis. Volg bijvoorbeeld de VSO de Basis of VSO Arbeidsrecht

Logo of visitekaartje nodig? vormgeving design

Logo en visitekaartje ontwerp

Ben jij starter, of kan jouw logo wel een update gebruiken? Marie-José ontwerpt een kaartje die je met trots kan achterlaten bij zakenrelaties of klanten.

Missie

Het opbouwen van een landelijk netwerk van professionele mediators. Samen zorgen we dat we ons ontwikkelen op mediation gebied, maar ook zakelijk en persoonlijk. Leer van anderen en inspireer anderen. Kennis delen werkt!


Eveline is een gedreven community leader. Zij werkt samen met de beste professionals om zo startende mediators een kickstart te kunnen geven. Zij komt op mij over als een toegankelijk mens, gemotiveerd, pittig en slim. Doordat zij al jarenlange ervaring heeft als ondernemer, is zij bij uitstek de persoon om jou te helpen jouw praktijk op te bouwen. Zij heeft hiervoor een coachtraject ontwikkeld.


Heb jij je praktijk staan en heb jij genoeg klanten en al enige ervaring opgedaan als mediator, heb je een specialisatie gevolgd en ben je ADR- of MfN- geregistreerd, dan ben je bij Hello Mediator® aan het goede adres. 

De Mediatorsclub en Hello Mediator® vullen elkaar op deze manier prachtig aan. Ik kijk ook altijd weer uit naar een meeting met Eveline om samen te kunnen sparren om onze samenwerking nog beter vorm te kunnen geven.